Chanel Christin Thorsrud

Psykolog

Du finner meg på:

Instagram "adhdpsychologist"

Facebook-side "ADHD-psykologen"

Mail norgesadhdpsykolog@gmail.com

Telefon 416 22 179

Hei! Jeg er utdannet ved NTNU i Trondheim. Jeg har erfaring fra å jobbe med unge voksne (16+) og voksne. Jeg har jobbet innen allmennpsykiatri, ambulant akutteam, unge voksne med mistanke om eller tilstedeværelse av alvorlige psykiske tilstander, og raskere tilbake/arbeidsrelaterte utfordringer.

Da jeg selv har ADHD fant jeg ut at det er det jeg ønsker hovedfokus på - ADHD er min lidenskap. Mitt fokus er å hjelpe mennesker som har ADHD med å våge være seg selv, finne sine veier hva angår jobb/relasjoner/livsstil som passer godt med det å ha ADHD. Eksempelvis gjennom å finne styrkene vi med ADHD og enkeltindivider har, bruke de, og derigjennom styrke mestrings- og selvfølelsen.

Videre er jeg opptatt av depresjon, angst, utbrenthet og høysensitivitet.

Min tilnærming er kognitiv atferdsorientert, som vil si at jeg er opptatt av sammenhengen mellom tanker, følelser og atferd, og mønstrene i dette. Jeg bruker psykoedukasjon, som vil si informasjon om eksempelvis ADHD, og jeg bruker humor. Jeg liker godt samarbeid med deg, og gir deg også muligheten til kreative hjemmeoppgaver dersom du skulle ønske verktøy og teknikker for mestring.

Jeg befinner meg på kontoret i Conradis gate 5 onsdager-fredager, og utenom dette gjør jeg online konsultasjoner for klienter over hele landet, slik at man ikke er avhengig av bosted, eller hvis man ønsker timer online istedenfor ved kontor. For oppdatert informasjon om aktuelle tjenester og priser, se Facebook-siden "ADHD-psykologen".

Velkommen skal du være!